Current version of the OpenAuto Pro is 9.0
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OpenAuto Pro version 9.0 is available
#21
According to logs issue remains the same. Please also reconnect to Bluetooth when OpenAuto Pro is running, try connect to the wireless AA and collect the logs.
Reply
#22
(06-28-2020, 02:39 PM)goon818 Wrote: I use my phone in dark mode and if I connect Android Auto is switch automatically to the light and day mode. I reinstall Version seven and it's work. I have not the version eight to make test.

I have the same issue. Default is nu phone in dark mode. When connects to OAP it switches to light mode. Also can't toggle dark modus in OAP.
Reply
#23
(07-01-2020, 03:14 PM)danny.barake@gmail.com Wrote:
(06-28-2020, 02:39 PM)goon818 Wrote: I use my phone in dark mode and if I connect Android Auto is switch automatically to the light and day mode. I reinstall Version seven and it's work. I have not the version eight to make test.

I have the same issue. Default is nu phone in dark mode. When connects to OAP it switches to light mode. Also can't toggle dark modus in OAP.

We have found potential issue in this area and will release a fix soon.
Reply
#24
Super. This sounds good.
Reply
#25
I just installed the 9.0 version. Addition of handedness of traffic inside OpenAuto is very welcomed. Smile I noticed some inconsistencies with the new bottom bar though, I thought I should share.

Firstly, the Settings button is shown when there is no function for it, for example, when you are inside a subsetting. Pressing it does nothing. The button could be replaced with the "BACK" button in these scenarios.

Secondly, please consider making the "ConnectedPro" icon in the bottom bar optional. It doesn't serve any use if one doesn't use the app, and it can only make the UI more prone to errors, for example, if you are inside Settings and you press it by mistake, you can't go back and you need to start from the beginning.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)