Current version of the OpenAuto Pro is 8.0
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Touchscreen don't work under AA
#1
Hello,
unfortunately i have the same touchscreen problem with 3.3.2 as i had with 3.3.1 bevor the patch.
As soon as Android Auto is displayed the touchscreen doesn't work anymore.
If you quit AA it works under OAP again.

Greetings Andre
#2
What is your AA version?
#3
(11-25-2019, 02:27 PM)Daniel_BlueWave Wrote: What is your AA version?
4.8.594324-release
#4
We have no issues with touchscreen and this version of AA. Check combination of setting from User Guide: http://bluewavestudio.io/resources/opena...rguide.pdf section 5.4
#5
A new install solves the problem.
#6
(12-02-2019, 09:05 AM)Viper Wrote: A new install solves the problem.
new install of what?  I came home for the holidays and I am trying to use AA on my car again.  Unfortunately I have this same problem.  I affects multiple phones so it's definitely a OAP issue.  I do not want to go through the hassle of doing a fresh install of OAP.  My installation is heavily customized.

Re-installing AA on my phone did not fix the problem.
#7
@Hisma You have to update OAP version.
#8
ok @Daniel_BlueWave, I requested the latest update. Hopefully I can jump from 3.3 to 5.0 without issue.
#9
Updating to the latest version 3.3.x should resolve it for you @Hisma.
Going to 5.0 requires a reflash of the SD card.

I can confirm that your power and reverse camera scripts work once you change rc.local to #!/bin/bash


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)