Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OpenAuto Pro 3.3.2 Release Candidate version
#11
(09-25-2019, 01:44 PM)Daniel_BlueWave Wrote: Did you check it with external BT dongle?

I have not had the chance but a few people have now confirmed this fixes the problem. Is there a plan to address this in the next release?
Reply
#12
(10-01-2019, 12:56 PM)tmacmannis Wrote:
(09-25-2019, 01:44 PM)Daniel_BlueWave Wrote: Did you check it with external BT dongle?

I have not had the chance but a few people have now confirmed this fixes the problem. Is there a plan to address this in the next release?

There is no possibility to fix the issues with internal Bluetooth adapter due to proprietary drivers software and hardware.
Reply
#13
(10-01-2019, 01:00 PM)BlueWave Wrote:
(10-01-2019, 12:56 PM)tmacmannis Wrote:
(09-25-2019, 01:44 PM)Daniel_BlueWave Wrote: Did you check it with external BT dongle?

I have not had the chance but a few people have now confirmed this fixes the problem. Is there a plan to address this in the next release?

There is no possibility to fix the issues with internal Bluetooth adapter due to proprietary drivers software and hardware.

This is true for the RPi 3 B+ as well? Assumed for some reason it was just related to the 4. Don't mind picking up the adapter just wanted to confirm first.
Reply
#14
(10-01-2019, 01:41 PM)tmacmannis Wrote:
(10-01-2019, 01:00 PM)BlueWave Wrote:
(10-01-2019, 12:56 PM)tmacmannis Wrote:
(09-25-2019, 01:44 PM)Daniel_BlueWave Wrote: Did you check it with external BT dongle?

I have not had the chance but a few people have now confirmed this fixes the problem. Is there a plan to address this in the next release?

There is no possibility to fix the issues with internal Bluetooth adapter due to proprietary drivers software and hardware.

This is true for the RPi 3 B+ as well? Assumed for some reason it was just related to the 4. Don't mind picking up the adapter just wanted to confirm first.

I can confirm ... I put an external dongle on my 3B+
Reply
#15
Awesome thanks for the info! @Frank
Reply
#16
My easycap usb for my rearcam is not working. I only get a black screen. With other programs it is working perfectly.

The debug log is saying something about 
Code:
error: Device '/dev/video0' does not support progressive interlacing


Attached Files
.zip   rearcam.zip (Size: 337.25 KB / Downloads: 10)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)