Current version of the OpenAuto Pro is 12
Users browsing this forum: 9 Guest(s)
Audio features
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
    1 876
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
05-03-2020, 12:48 PM
Last Post: BlueWave
   
Go to first unread post OAP 5, volume slider disabled (Pages: 1 2 3 4 )
baldilocks, 12-28-2019, 01:33 AM
37 15,126
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
05-02-2020, 11:29 AM
Last Post: baksteen8168
   
Go to first unread post DAB+ with RTL-SDR (Pages: 1 2 )
Crackface, 03-25-2020, 06:41 PM
10 4,944
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
05-01-2020, 04:35 PM
Last Post: ktb
    0 561
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
04-30-2020, 02:43 PM
Last Post: rubenverhoef
   
Go to first unread post sound slider not working
tthenrie, 04-21-2020, 04:19 AM
1 943
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
04-21-2020, 05:44 AM
Last Post: BlueWave
   
Go to first unread post how to connect speakers?
moreni, 03-03-2020, 07:58 PM
4 2,428
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
04-11-2020, 11:16 AM
Last Post: lucky10150
   
Go to first unread post Audio option
geoinfotech, 04-06-2020, 10:40 PM
3 1,626
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
04-09-2020, 03:15 PM
Last Post: geoinfotech
   
Go to first unread post OAP equalizer issue
skrimo, 04-08-2020, 06:05 AM
4 1,714
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
04-08-2020, 12:52 PM
Last Post: skrimo
    3 1,473
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
04-08-2020, 04:41 AM
Last Post: BlueWave
   
Go to first unread post Definition of external Sound
DanceBoy, 04-01-2020, 08:42 AM
1 1,071
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
04-01-2020, 10:00 AM
Last Post: Daniel_BlueWave
   
Go to first unread post No ringtone for call in OAP 6.1 (Pages: 1 2 )
Frank, 03-14-2020, 12:04 AM
15 5,809
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
03-31-2020, 02:07 PM
Last Post: BlueWave
   
Go to first unread post Audio playing not smooth
htcmemberus, 03-14-2020, 12:39 AM
4 1,894
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
03-15-2020, 11:14 PM
Last Post: tthenrie
    0 623
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
03-13-2020, 10:58 AM
Last Post: ExperienceTesla
   
Go to first unread post Sound in YouTube Only
alexn, 03-07-2020, 04:23 PM
3 1,529
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
03-08-2020, 11:52 PM
Last Post: alexn
   
Go to first unread post No audio adjustment but sound still plays (Pages: 1 2 )
Haarleh, 03-01-2020, 09:16 PM
14 5,795
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
03-08-2020, 11:32 PM
Last Post: Haarleh
   
Go to first unread post OAP 6.1 volume slider disabled [SOLVED] (Pages: 1 2 )
Frank, 02-13-2020, 10:27 PM
11 4,731
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
03-06-2020, 09:13 AM
Last Post: Squee
    2 1,191
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
03-03-2020, 08:56 PM
Last Post: lucy
    4 1,888
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
03-02-2020, 07:41 AM
Last Post: skrimo
   
Go to first unread post No audio output on calls (Pages: 1 2 3 )
b3nny, 02-25-2020, 11:09 AM
23 8,040
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
02-29-2020, 02:46 PM
Last Post: b3nny
    3 1,538
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
02-27-2020, 01:46 PM
Last Post: BlueWave
   
Go to first unread post MP3 Shuffle?
vtinoc, 02-22-2020, 06:06 PM
2 1,180
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
02-22-2020, 08:02 PM
Last Post: vtinoc
   
Go to first unread post Can't get audio to play over bluetooth (Pages: 1 2 )
brycebba, 10-23-2018, 05:18 PM
18 9,805
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
02-22-2020, 04:29 PM
Last Post: vtinoc
   
Go to first unread post pulseaudio using excessive CPU
brentil, 01-04-2020, 06:01 PM
4 2,125
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
02-21-2020, 11:53 AM
Last Post: botswanabub
    0 586
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
02-21-2020, 11:16 AM
Last Post: ronald001
   
Go to first unread post X400 Expansion board
Luki, 02-10-2020, 05:41 PM
3 1,696
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
02-11-2020, 05:15 PM
Last Post: Luki


  New Posts
  Hot Thread (New)
  Hot Thread (No New)
  No New Posts
  Contains Posts by You
  Closed Thread

Search this Forum:

Forum Jump: